حضور مهندسان ناظر در ساختمان ها کنترل مى شود

بر اساس هماهنگى و امضاى تفاهمنامه اى با سازمان نظام مهندسى، بزودى براى مهندسان ناظر، محاسب و طراح کلاسهاى آموزشى برگزار مى شود

0 نظر

 نصرت  الله کاشانى معاون شهرسازى و معمارى شهردارى تهران گفت: نظارت بر مهندسان ناظر، محاسب و طراح بر عهده سازمان نظام مهندسى است و شهردارى تهران هم تطبيق ضوابط و رعايت آنها را کنترل مى کند.

 وى افزود: بر اساس هماهنگى و امضاى تفاهمنامه اى با سازمان نظام مهندسى به زودى براى مهندسان ناظر، محاسب و طراح کلاسهاى آموزشى برگزار مى شود.

 معاون شهرسازى و معمارى شهردارى تهران تصريح کرد: شهردارى تهران حضور ناظران را کنترل و بررسى مى کند و در تفاهمنامه اى که امضا شده است مهندسان ناظر بايد برنامه حضور در ساختمانها را گزارش دهند.

 کاشانى با اشاره به اقدامات شهردارى در راستاى نظارت بر ساخت و سازها اظهار داشت: در اين راستا پس از کنترل ساختمانهاى بالاتر از سه هزار متر اين کار براى ساختمانهاى ۲۵۰۰ متر نيز انجام شده و به ترتيب همه ساختمانها کنترل خواهند شد.

 وى در مورد الزامى شدن موضوع نماى ساختمانها افزود: بر اساس مقرراتى که براى مناطق در اين موضوع آماده شده است و به زودى ابلاغ خواهد شد صدور پروانه نما به صورت جداگانه الزامى شده است و نماها پيش از ساخت بايد تاييد شوند.


منبع خبر : ابرار اقتصادی

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File