مردم پیش خرید ساختمان را در دفاتر اسناد رسمی ثبت کنند

مشاور حقوقی وزیر راه و شهرسازی درباره موانع اجرایی شدن قانون پیش فروش ساختمان تصریح کرد که پیش فروش ساختمان باید در دفاتر اسناد رسمی ثبت شود

0 نظر
حسین معصوم با اعلام اینکه فرایندهای اجرای شفافیت‌سازی در حوزه مسکن روندی طولانی را طی می‌کند، اظهار داشت: در گذشته در زمینه پیش خرید و پیش فروش مسکن کلاهبرداری صورت می‌گرفت تا سال ۸۸ قانون پیش فروش ساختمان در مجلس به تصویب رسید.

وی با اشاره به اظهار نظر عده‌ای مبنی بر عدم کارایی این قانون گفت: در حقیقت اقدامات غیر قانونی این افراد در صورت اجرای قانون پیش‌فروش ساختمان خنثی می‌شد و دستگاه‌های ذی‌ربط در جهت اجرای این قانون مقدمات لازم را ایجاد کردند.

معصوم با اعلام اینکه بر اساس این قانون شناسنامه ساختمان هم زمان با صدور پروانه باید از سوی شهرداری‌ها صادر شود، ادامه داد: «برای جلوگیری از طولانی شدن روند اجرای قانون، تاکید شخص وزیر بر مبنای عدم ورود جزئیات در شناسنامه ساختمان بود.»

وی با اشاره به اینکه جزئیات در پایان کار یا قرارداد قابل استناد است، بیان داشت: «این جزئیات به عنوان تعهد فروشنده به خریدار تلقی می‌شود. قانون گذار راهکار قانونی را ارائه داده است و تدابیر لازم را اندیشیده است.»

خبرگزاری صدا و سیما از قول معصوم، نوشت: «مذاکرات مقدماتی در بنگاه‌های معاملات ملکی صورت می‌گیرد و برای مذاکرات نهایی، خریدار و فروشنده باید به سمت دفاتر اسناد رسمی هدایت شوند که در صورت عدم اجرای قانون محکومیت مالی اجرا خواهد شد.»

منبع خبر : پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File