مصادره یک میلیون خانه در آمریکا

میزان خانه هاى مصادره اى توسط بانکها در آمریکا ، در ماه نوامبر۲۸ درصد افزایش داشته و پیش بینى مى شود که شمار خانه هاى مصادره اى در سال جارى میلادى در مجموع به بیش از یک میلیون واحد برسد

0 نظر

 خبرگزارى آمریکایى بلومبرگ اعلام کرد : با کاهش روز افزون معاملات مسکن به ویژه در ماه هاى اخیر رقم خانه هایى که به دلیل ناتوانى مالى صاحبان آن ها در پرداخت اقساط ماهانه به بانک ها ازسوى آنها مصادره مى شود شتاب فزاینده اى پیدا کرده و به نظر مى رسد تدابیرى که تا کنون دولت و خزانه دارى آمریکا بکار گرفته اند تاثیر چندانى در متوقف ساختن آن نداشته است.

وزارت مسکن آمریکا اعلام کرده است : بسیارى از بنگاه هاى خرید و فروش مسکن در نقاط مختلف این کشور به دلیل رکودى که دربازار مسکن بوجود آمده ناگزیر شده اند بساط خود را جمع و تعداد زیادى از دلالان مسکن در جستجوى کارهاى تازه اى براى امرار معاش مى گردند.

 ریک شارگا - معاون اجرایى مدیر عامل موسسه پژوهشى ریلتى تراک « realty Trac » در مورد وضع جارى بازار مسکن در کالیفرنیا در گفت و گو با خبرنگاران ضمن پیش بینى وخامت بیشتر در بازار مسکن به آنها گفته است : باید منتظر ضربه هاى مهلک ترى بر پیکر این بازار بود.


منبع خبر : دنیای اقتصاد

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File