۷۰درصد ساختمان هاى نوساز « انرژى » را بهينه مصرف نمى کنند

ط در ساخت ۳۰درصد ساختمان هاى نوساز مصرف بهينه انرژى مورد توجه قرار مى گيرد

0 نظر

محمد رضا حسين نژاد ، عضو کميسيون عمران مجلس شوراى اسلامى اظهار داشت: مبحث بهينه سازى مصرف انرژى در ساختمان سازى متعلق به ۸ تا ۱۰سال پيش است که از آن زمان با ابلاغ دستور العمل از طريق وزارت کشور و دفاتر فنى به شهردارى ها، شاهد تغيير در ابعاد پنجره ها ، طراحى و نماى شيشه اى ساختمان ها و غيره بوديم.

 وى با اشاره به اينکه طى يکى دو سال گذشته چگونگى مصرف انرژى و ضرورت دقت در مصرف صحيح دوباره مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: در صنعت ساختمان سازى نوين شاهد ساخت ديوارهاى عايق دار، پنجره هاى دوجداره و حتى کاربرد عايق در کف ساختمان ها هستيم .

 نماينده شيروان در مجلس شوراى اسلامى با تاکيد بر اينکه اين ميزان به هيچ وجه ايده آل و جوابگوى ميزان بالاى مصرف انرژى در کشور نيست، گفت: اين در حالى است که در ۷۰درصد ساختمان هاى نوساز کشور اين موارد رعايت نمى شود و همين امر روند بهينه سازى مصرف انرژى در کشور را با کندى مواجه مى کند.

 حسين نژاد گفت: همچنان نيازمند اين هستيم که سازمان ها و وزارتخانه هاى متولى در امر مصرف بهينه انرژى در اشکال مختلف فرهنگ سازى نمايند و آموزش هاى لازم را به مردم ارائه دهند. وى تاکيد کرد: در روند حرکت سريع صنعت ساختمان سازى سنتى به مدرن لازم است کليه شيوه هاى ساختمان سازى مدرن از جمله سيسستم هاى حرارتى مدرن رعايت شود.


منبع خبر : ابرار اقتصادی

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File