دولت به دنبال تعيين نرخ اجاره مسکن نيست

دولت به دنبال تعيين نرخ اجاره بها مسکن نيست بلکه با افزايش عرضه به سمت متعال کردن بازار و به طور طبيعى کاهش نرخ هاست

0 نظر

منوچهر خواجه دلويى ، معاون امور ساختمان و مسکن وزير مسکن و شهرسازى درباره  اينکه چرا قيمت اجاره بها افت پيدا نکرده است؟ اظهار کرد: به طور معمول در تابستان هر ساله افزايش قيمت در رهن و اجاره مسکن داريم اما در تابستان امسال براى اولين بار در بازار اجاره و رهن افزايش نداشته ايم.

 وى افزود: بررسى قراردادهاى منعقد شده در بنگاه هاى املاک امسال نشان مى دهد اين افزايش قيمت بوجود نيامده و حتى در بعضى موارد در رهن کاهش قيمت هم داشته ايم، اين آمار و گزارش موجود است و مى توانيم ارائه کنيم. معاون وزير مسکن با بيان اينکه، حل مشکلات بازار اجاره بها افزايش عرضه واحدهاى اجاره اى است، گفت: دولت در تلاش است که عرضه واحدهاى اجاره اى را افزايش دهد.

 خواجه دلويى با بيان اينکه در حال حاضر جمعيت زوج هاى جوان در کشور در حال رشد است و تقاضا در اين بخش هر ساله افزايش مى يابد، گفت: يکى از برنامه هاى دولت حمايت از احداث و عرضه مسکن اجاره اى است. امسال نيز در آيين قانون عرضه و ساماندهى بازار مسکن به اين امر توجه ويژه اى شده است.

 وى گفت: براساس اين قانون و آيين نامه نهادهايى مانند شهردارى ها، کميته امام خمينى(ره)، بنياد مسکن، بهزيستى و صندوق هاى بازنشستگى وارد بازار اجاره مى شوند و به تناسب آن حجم واحدهاى اجاره اى افزايش مى يابد که با متعادل شدن بازار به سمت کاهش اجاره بها قدم برمى داريم. وى افزود: کاهش نرخ اجاره بها در گرو افزايش واحدهاى اجاره اى و ترويج اجاره دارى حرفه اى است.


منبع خبر : ابرار اقتصادی

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File