درحال حاضر شرايط توليد مسکن نسبت به گذشته تفاوتی ندارد و همچنان در رکود به سر می برد
تـولـيـد مـسـکن در رکود به سر می برد

درحال حاضر شرايط توليد مسکن نسبت به گذشته تفاوتی ندارد و همچنان در رکود به سر می برد
13 - آبان
ايرج رهبر، رئيس انجمن انبوه سازان مسکن استان تهران اظهار کرد: انتظار داشتيم با اقداماتی که دولت جهت ساماندهی بخش مسکن انجام می دهد از انبوه سازان بيشتر از گذشته حمايت شود اما متاسفانه اين مساله تاکنون محقق نشده است.
رهبر با بيان اينکه، درحال حاضر باتوجه به وضعيتی که بازار مسکن دارد بسياری از توليدکنندگان انگيزه خود را از دست داده اند و ترجيح می دهند فعلا فعاليت خود را متوقف کنند، تصريح کرد: ما انتظار داريم امور تخصصی را به دست متخصصان بسپارند. وقتی حجم بيشتر توليد مسکن برعهده انبوه سازان است چرا در اين زمينه از اين توليدکنندگان واقعی حمايت نمی شود و بيشتر به مسائل حاشيه ای پرداخته می شود.
وی گفت: اگر قرار است تسهيلاتی ارائه شود بهتر است آن را در اختيار توليدکنندگان واقعی مسکن قرار دهند و متوليان بخش مسکن مانند دولت و وزارت مسکن و شهرسازی به نظارت بپردازند که در اين صورت حجم توليد افزايش خواهد يافت و به طور طبيعی با افزايش عرضه به تقاضاهای موجود پاسخ داده و درجهت کاهش قيمت ها گامی برداشته می شود.
رئيس انجمن انبوه سازان استان تهران در پايان خاطرنشان کرد: با اين وضعيت بازار مسکن همچنان در رکود به سر خواهد برد مگر آنکه اقدامات دولت در جهت افزايش توليد باشد آن هم به دست متخصصان اين بخش انجام گيرد.