مهندس امینی، مدیرعامل شهر جدید پردیس با اعلام این خبر گفت: این شهر در دهه دوم فعالیت خود با توجه به توسعه فضای شهر، در صدد تکمیل طرح های مسکونی، تفریحی، خدماتی و سایر زیرساخت هاست.
وی با اشاره به آینده روشن و رو به رشد پردیس گفت: شهر جدید پردیس برای رسیدن به چشم انداز جمعیتی ۲۰۰ هزار نفر آماده پذیرش سرمایه گذاری حدود ۱۰ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی است. وی با اشاره به حضور گسترده بخش خصوصی و تعاونی در منطقه گفت: شرکت عمران تا کنون بیش از ۵۰ میلیارد تومان در منطقه سرمایه گذاری کرده است که نهایتاً به حدود ۶۰۰ میلیارد تومان خواهد رسید. وی افزود: هرچند تاکنون سرمایه گذاری خارجی در پردیس نداشته ایم، ولی در حال حاضر برای جذب سرمایه گذار در حال مذاکره هستیم و امیدواریم در آینده از سرمایه خارجی در بخش های خدماتی، تفریحی و گردشگری استفاده کنیم.
مدیرعامل شهر جدید پردیس در ادامه گفت: ایجاد شهر های جدید در کشور منجر به کاهش مشکلات موجود در کلانشهر های کشور می شود.
وی افزود: برخلاف نظر عده ای که فکر می کنند، شهر های جدید برای محرومان و طبقه پایین جامعه است، باید گفت که با پایه ریزی شهرهای جدید و ایجاد امکانات لازم در آنها، نیاز به حضور در شهرهای بزرگ کمتر شده و آرزوی زندگی در کلانشهر ها فروکش می کند. چراکه شهروند ساکن چنین شهرهایی می تواند نیازهای معیشتی، تحصیلی، بهداشتی، درمانی، تفریحی و حتی کاری خود را در آن برآورده سازد.
وی در ادامه تأکید کرد: نگاه دولت و مجموعه بخش های مرتبط به شهر های جدید، نشأت گرفته از چنین تفکری است و برخلاف برخی نظرها، شهرهای جدید برای ایفای نقش خوابگاهی طراحی نشده اند.وی در ادامه گفت: ساخت شهر پردیس در ۹ فاز طراحی شده که ۶ فاز آن مسکونی و ۳ فاز آن به کاربری های تفریحی، توریستی و آموزش عالی و صنعتی و... اختصاص دارد. کاربری بخشی از این طرح ها در شمال و بخشی در جنوب جاده تهران- فیروزکوه تعریف شده است.
مهندس امینی در ادامه گفت: در حال حاضر حدود ۳۵ هزار نفر در فازهای ۱ تا ۴ ساکن هستند که با احتساب واحد های ساخته شده، حدود ۴۵ هزار نفر امکان سکونت دارند.
مدیرعامل شهر جدید پردیس در پاسخ به پرسشی درباره وضع تأمین آب آشامیدنی این شهر رو به رشد گفت: اکنون با حفر چاه هایی در بستر رودخانه جاجرود و سالم سازی آن، آب آشامیدنی شهروندان پردیس تأمین می شود و مشکلی از جهت تأمین آب وجود ندارد.
علاوه بر آن، با ایجاد خط انتقال آب از سد لتیان به پردیس به طول ۱۴/۵ کیلومتر، امکان آبرسانی فراهم شده و در آینده با اتمام تصفیه خانه، ساکنان از آب سد لتیان نیز بهره مند می شوند.
توسعه راه های ارتباطی از دیگر محور های مورد بحث با مدیرعامل شهر پردیس بود.وی در این باره گفت: طرح آزاد راه تهران- پردیس تا کنون ۷۵درصد پیشرفت داشته است و با پیشرفت خوب آن در سال های اخیرامید است عنقریب به اتمام برسد.
این آزاد راه ۲۳/۵ کیلومتر طول دارد که ۹ کیلومتر آن در داخل شهر جدید پردیس است.
به گفته وی، اتمام این طرح، کمک زیادی به سهولت، سرعت و ایمنی تردد در شرق تهران می کند.
در واقع علاوه بر ساکنان پردیس، مردم دیگر مناطق شرق استان تهران شامل رودهن، بومهن و دماوند از این امکان بهره مند می شوند.وی در تشریح جزییات این طرح گفت: آزادراه تهران- پردیس با ۴ پل و ۴/۵ کیلومتر تونل با برآوردی معادل ۱۰۵ میلیارد تومان در حال ساخت است.
وی، ساخت متروی تهران- پردیس را گام مهم دیگری در توسعه محور شرق دانست که پس از تصویب شورای عالی ترافیک مطالعات آن از سال آینده آغاز خواهد شد.