موسسه بين المللى اى سى اى(ECA) چندى پيش نتايج تحقيقى را منتشر کرد که در آن قيمت مسکن در شهرهاى مهم دنيا اعلام شده بود.تحقيق که هرساله از سوى اين موسسه و در ميان ۱۳۰ شهر دنيا انجام مى شود
میزان اجاره خانه در کشورهاى مختلف جهان چقدر است

موسسه بين المللى اى سى اى(ECA) چندى پيش نتايج تحقيقى را منتشر کرد که در آن قيمت مسکن در شهرهاى مهم دنيا اعلام شده بود.تحقيق که هرساله از سوى اين موسسه و در ميان ۱۳۰ شهر دنيا انجام مى شود
5 - اسفند
به نقل از پايگاه اينترنتى چلنج، موسسه بين المللى اى سى اى(ECA) چندى پيش نتايج تحقيقى را منتشر کرد که در آن قيمت مسکن در شهرهاى مهم دنيا اعلام شده بود.تحقيق که هرساله از سوى اين موسسه و در ميان ۱۳۰ شهر دنيا انجام مى شود، با توجه به مولفه هايى همچون محله و ساير ويژگى هاى يک منزل که مى تواند سبب جذب مهاجران و کارگران شود، صورت مى گيرد. اکثر مهاجران و کارگران تمايل دارند منزل محل سکونت شان در نزديکى سفارتخانه ها، مرکز شهر و يا مدارس رده بالا باشد. تحقيق موسسه مورد نظر از سويى براى بسيارى از شرکتها مى تواند شاخص مهمى باشد چرا که در محاسبه حقوق کارمندان و کارگران شان تعيين کننده است. در اروپا دو شهر لندن و ژنو است که بالاترين قيمت مسکن را دارند اما قيمت مسکن(مثلا براى يک آپارتمان دوخوابه) در مسکو با ۴.۹۷۰ يورو در ماه در سطح جهان رکوردار است. در گزارش تصويرى حاضر بالاترين قيمت مسکن را در ۱۱ شهر مهم دنيا مى خوانيد.
مسکو:
پايتخت روسيه به لحاظ قيمت مسکن در ميان گرانترين شهرهاى دنيا جاى دارد. قيمت اجاره يک آپارتمان سه اتاقه در سال ۲۰۱۲ به ميزان ۴.۹۷۱ يورو بود. مسکو به لحاظ کمبود عرضه مسکن نيز در رتبغ اول قرار دارد.
کاراکاس:
پايتخت و بزرگترين شهر ونزوئلا به لحاظ گرانى مسکن در رتبغ دوم است. در واقع يک مهاجر براى اجاره ماهيانه يک آپارتمان سه خوابه بايد ۴.۷۵۴ يورو پرداخت کنند. قيمت مسکن به دليل تورم بالا به ميزان ۳۴ درصد در طول يکسال افزايش يافته است. کمبود مسکن و بالا بودن تقاضا به دليل رشد توسعه در بخش صنعت نفت بر بالا بودن تورم در کاراکاس تأثير نهاده است.
توکيو:
پايتخت ژاپن در سال ۲۰۱۳ توانسته رتبه خود را از اول به سوم کاهش دهد. در توکيو براى يک آپارتمان سه قسمتى ماهيانه بايد ۴.۴۷۶ يورو پرداخت کنيد.
هنگ کنگ:
مهم ترين شهر انگليسى زبان چين با اجاره ماهيانه ۴.۲۳۸ يورو در رتبه چهارم قرار دارد و همچنان از گرانترين شهرهاى دنيا به لحاظ مسکن است.
لندن:
در اروپا لندن در ميان گرانترين شهرها به لحاظ مسکن قرار دارد. يک مهاجر براى اجاره يک خانه سه اتاقه بايد ۳.۹۲۵ يورو پرداخت کند.
سنگاپور:
در سنگاپور براى اجاره ماهيانه يک خانه سه اتاقه بايد ۳.۶۵۵ يورو پرداخت کنيد.
بوگوتا:
در پايتخت کلمبيا-از کشورهاى در حال توسعه آمريکاى لاتين مهاجران براى اجاره يک خانه سه اتاقه بايد ۳.۲۵۸ يورو پرداخت کنند. بوگوتا بعد از کاراکاس دومين شهر گران در آمريکاى جنوبى است.
سان فرانسيسکو:
در پرتراکم ترين شهر ايالات متحده آمريکا با پل زيباى گلدن گيت، مهاجران بايد براى يک خانه سه اتاقه ۲.۸۸۶ يورو بپردازند.
ژنو:
در اروپا ژنو بعد از لندن در رتبه دوم گرانترين قيمت مسکن قرار دارد. اين شهر در مقايسه با سال هاى قبل دو رتبه سقوط کرده است. براى يک خانه سه اتاقه بايد ۲.۸۳۱ يورو پرداخت شود.
نيويورک:
دومين شهر بزرگ آمريکا در رتبه دهم رده بندى سال ۲۰۱۳ قرار دارد. براى يک خانه سه خوابه بايد ۲.۸۰۶ يورو پرداخت شود.
پاريس:
براى اجاره يک خانه ۳ خوابه در پاريس بايد ۲.۳۰۰ يورو پرداخت شود. قيمت مسکن در پاريس در مقايسه با سال ،۲۰۱۱ ۳ درصد افزايش يافته است. نکته جالب توجه اينجاست که با اين افزايش قيمت مسکن در پاريس، پايتخت فرانسه در اين گزارش ۸ رتبه سقوط کرده و در رتبه ۲۲ قرار دارد.