کاهش حداقل 100 هزار تومانی قیمت مسکن در پردیس

به مناسبت هفته دولت، روز گذشته کلنگ احداث پروژه‌های پارکینگ عمومی شهر پردیس به مساحت 3 هزار متر مربع ، پارک بانوان به مساحت 3 هزار متر مربع و مرکز گردشگری پردیس با حضور مقامات مسئول شهر پردیس به زمین زده شد

0 نظر
 در این مراسم همچنین پروژه بوستان سلامت به مساحت 3هزار متر مربع و بوستان جوان به مساحت 3هزار متر مربع افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
در حاشیه مراسم مذبور سعید مردانه شهردار پردیس در گفت و گو با خبرنگاران گفت: شهر جدید پردیس با هدف جذب سریز جمعیتی تهران در سال 64 مصوب و عملا از سال 71 آغاز به کار کرده است.
وی ادامه داد: سعی بر این شده است تا با هویت‌بخشی و فرهنگ‌سازی نوع نگاه به شهر پردیس را که به عنوان یک شهر خوابگاهی به آن نگاه می شد را عوض کنیم.
وی تاکید کرد: متاسفانه با موازی‌کاری‌های انجام شده میان دو نهاد شهرداری پردیس و عمران شهرهای جدید خلاء هایی در این شهر برای خدمات رسانی به مردم ایجاد می‌شود.
مردانه گفت: زمانی که شهرها به مرز 10 هزار نفر رسید آن شهر می‌توان دارای شورای شهر و شهرداری شود و متولی شهر شهرداری باشد.
وی با بیان اینکه شهر پردیس دارای 9 فاز بوده و 4 فاز آن مسکونی شده است ادامه داد: یکی از ایرادها و گله‌ های شهرداری پردیس به این است که شرکت عمران شهرهای جدید ابتدا باید زیرساخت‌های فازها را به اتمام می‌رساند و سپس اقدام به واگذاری فاز‌ها به شهرداری می‌کرد.
مردانه در ادامه تاکید کرد: متاسفانه در حال حاضر شهر پردیس به شکل جزایر پراکنده درآمده و خدمات‌رسانی به شهر را که شامل جمع کردن زباله می‌باشد را با مشکل مواجه کرده است.
وی افزود: افق جمعیتی در نظر گرفته شده برای شهر جدید پردیس در ابتدا 150 هزار نفر بود که پس از طرح تفصیلی در سال 74 جمعیت پذیری به 180 هزار نفر رساند.
وی درخصوص میزان ساخت و سازها در شهر پردیس گفت: میزان ساخت و ساز در شهر پردیس بالاست که آمارها حاکی از صدور سالانه 200 هزار متر مربع پروانه ساختمان در این شهر است.
مردانه در خصوص ایجاد تعاونی مسکن مهر در شهر پردیس گفت: تاکنون برای تعاونی مسکن مهر 500 نفر عضوگیری شده است اما زمین بکر و خاصی برای این تعاونی در نظر گرفته نشده است.
وی در خصوص تغییرات قیمتی در شهر پردیس افزود: علیرغم رشد 20 درصدی اجاره‌بها در شهر جدید پردیس قیمت زمین و مسکن در شهر پردیس طی چند ماه اخیر متری حدود 100 هزار تومان کاهش داشته است.
وی ادامه داد: قیمت‌های مسکونی در شهر پردیس تابع بازار مسکن در کل کشور است اما چون در این شهر بیشتر ساخت و سازها تعاونی‌ساز می‌باشد قیمت مسکن از قیمت‌های مناسبی برخوردار است.
به گفته وی رونق بازار مسکن در این شهر کاملا از شهر تهران تبعیت می‌کند.
وی خاطر نشان کرد: قیمت آپارتمان چند سال ساخت در شهر پردیس از متری 700 هزار تومان تا 750 هزار تومان و قیمت‌ آپارتمان‌های نوساز از یک میلیون تومان تا یک میلیون و 300 هزار تومان در نوسان است.
به گفته وی رهن یک واحد مسکونی 80 متری در پردیس تهران حدود 12 میلیون تومان است.

منبع خبر : خبرگزاری فارس

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File