فراهم شدن امکان احداث گروهی ساختمان در طرح مسکن مهر

با تصویب دولت و با هدف تسهیل و تسریع در اجرای برنامه‌های مسکن مهر، متقاضیان می‌توانند پس از آماده‌سازی زمین توسط تعاونی‌های مسکن، زمین های رایگان در گروه‌های 3 و 5 نفره دریافت و خود برای احداث مسکن اقدام کنند

0 نظر

به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت،‌ بر اساس مصوبات جدید شورای عالی مسکن در خصوص اجرای برنامه‌های مسکن مهر (مسکن با حق بهره‌برداری اززمین به صورت اجاره 99ساله)،آماده‌سازی زمین‌های مسکن مهر باید به صورت متمرکز و توسط اتحادیه‌ها و تعاونی‌های مسکن انجام گیرد اما پس از انجام عملیات آماده‌سازی زمین، امکان احداث مسکن بدون مشارکت در تعاونی‌ها مجاز است.
براین اساس، درهمه شهرها به جز شهر تهران (که واگذاری زمین به صورت مجتمع‌سازی هم قابل انجام است) همزمان با شروع آماده‌سازی، قطعات تفکیکی با تعیین بر و کف زمین به گروه‌های 3 و 5 نفره با برگه واگذاری تحویل متقاضی می‌گردد و این گروه‌ها می‌توانند عملیات اجرایی ساختمان را خود ویا از طریق تعاونی‌های مربوط انجام دهند ودرصورت تمایل به صورت مجتمع‌سازی اقدام به احداث ساختمان کنند.
بر اساس بند دیگری از این مصوبه،‌ حداقل میزان پیشرفت کار واحدهای مسکونی مهر شامل اتمام سفتکاری (سازه‌ها-کارهای زیربنایی تاسیسات-عایق‌های رطوبتی) و نمای خارج ساختمان‌ها می‌باشد و سایر مراحل ساختمان بسته به توان مالی متقاضیان قابل اجرا خواهد بود.
شهرداری‌های سراسر کشور نیز موظف شده‌اند در صورت درخواست متقاضیان به صدور پایان کار در پایان مرحله یادشده اقدام کنند.
شورای عالی مسکن همچنین در خصوص تامین اعتبار احداث مکان‌های عمومی همچون مساجد و مدارس مقرر کرد هزینه‌های مربوط به ساخت مدارس و مساجد بر اساس ضوابط طرح‌های تفصیلی در این مناطق مشابه سایر خدمات روبنایی از طریق اعتبارات دولتی و مشارکت‌های داوطلبانه مردمی (بدون تحمیل به مالکان و سازندگان مسکن) تامین شود.
همچنین با هدف تامین اعتبار تسهیلات بانکی طرح مسکن مهر، مقرر شد معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس‌جمهور اعتبارات یارانه‌ای بخش مسکن در قانون بودجه سال 87کل کشور را صددرصد تخصیص داده و وزارت امور اقتصادی و دارایی نیز به فوریت این اعتبار را پرداخت کند تا از طریق بانک مسکن پشتوانه تامین منابع ساخت مسکن مهر شود.
بر اساس بند دیگر این مصوبه، به وزارت مسکن اجازه داده شد اراضی تجاری واقع در طرح‌های آماده‌سازی مسکن مهر را به ارزش کارشناسی روز و به روش مزایده به فروش برساند و وجوه حاصله را در راستای اهداف برنامه مسکن گروه‌های کم‌درآمد هزینه کند.
مسئولیت حسن اجرای طرح مسکن مهر و واگذاری 99ساله و تشخیص و نحوه اجرای مفاد این تصویب‌نامه در شهرهای هر استان به عهده شخص استاندار است و استانداران موظفند ضمن رفع مشکلات مربوط و موانع با اتخاذ تصمیمات لازم، هماهنگی‌های موردنیاز را در اجرای مصوبات به عمل آورده و با استفاده از امکانات محلی خدمات فنی و اجرایی اقدامات مقتضی را جهت واگذاری و آماده‌سازی اراضی به عمل آورده و گزارش عملکرد مربوط را به طور ماهانه به وزارت مسکن و شهرسازی جهت طرح در شورای مسکن شهر ارائه کنند.
این تصویب‌نامه که در تاریخ 30 مردادماه 1387 به تایید رئیس‌جمهور رسیده جایگزین فصل سوم آیین‌نامه اجرایی بند (د) تبصره 6 قانون بودجه سال 1386 کل کشور موضوع تصویب‌نامه شماره 30332/ت37057هـ مورخ 30 اردیبهشت 1386 شده است.


منبع خبر : خبرگزاری ایسکانیوز

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File