ايجاد منطقه جديد در تهران

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: مدتی در منطقه ۲ تهران دادن یک طبقه اضافی برخلاف طرح تفصیلی باب شده بود که طی مکاتبات بلندمدت با شهرداران عنوان کردیم که این تخلفات را به دادگاه ارجاع خواهیم داد

0 نظر
در دویست‌ و نود و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: چند سال است که پیگیر طرح در مورد اصلاح مناطق ۲، ۵، ۹ و ۱۰ هستیم.

وی ادامه داد: منطقه ۲ منطقه‌ای عجیب و غریب است و پیشنهاد شده که جنوب منطقه ۲ و ۵ با یکدیگر ادغام و منطقه جدیدی ایجاد شود و همچنین منطقه ۹ و ۱۰ نیز با یکدیگر ادغام شوند.

به گفته چمران، جنوب منطقه ۲ و ۵ از نظر بافت با یکدیگر همخوانی دارند، در حال حاضر مطالعات این طرح در حال انجام است.

چمران بیان کرد: مدتی در این منطقه دادن یک طبقه اضافی برخلاف طرح تفصیلی باب شده بود که طی مکاتبات بلندمدت با شهرداران عنوان کردیم که این تخلفات را به دادگاه ارجاع خواهیم داد.

وی بیان کرد: از شهردار جدید این منطقه می‌خواهیم که براساس طرح تفصیلی عمل کنند، چراکه در حال حاضر همان طرح تفصیلی موجود در این منطقه ایجاد تراکم کرده و دادن طبقات اضافی مشکل را بدتر می‌کند.

منبع خبر : پايگاه خبري وزارت راه و شهرسازي

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File