وام 70 میلیونی خرید مسکن از ابتدای دی ماه در فرابورس

فرابورس ایران شرایط و ضوابط پرداخت 70 میلیون تومان تسهیلات خرید مسکن از محل اوراق مسکن (شامل 60 میلیون وام خرید تازه مصوب و 10 میلیون وام جعاله) را بصورت رسمی در یک اطلاعیه اعلام کرد

0 نظر
به گزارش ایران فایل ، مصوبه 27 مهر ماه امسال شورای پول و اعتبار مبنی بر افزایش سقف تسهیلات اوراق مسکن از 45 میلیون تومان به 70 میلیون تومان در تهران و 60 و 50 میلیون تومان در شهرهای بزرگ و کوچک، در جلسه سه شنبه گذشته همین شورا، رفع نقص شد و اعضای شورای پول و اعتبار ضمن موافقت با کاهش نرخ سپرده قانونی حساب ممتاز بانک مسکن، منابع مالی تامین کننده تسهیلات جدید برای بانک مسکن را فراهم کردند.
فرابورس در اطلاعیه، اعلام کرد: تسهیلات جدید اوراق مسکن صرفاً به اوراقی تعلق می¬گیرد که تاریخ انتشار آنها بعد از مهر ماه 94 باشد و اوراق مربوط به قبل از آبان 94، در حد 45 میلیون تومان اعتبار دارند. با این محدودیت، سفته بازی با اوراق مسکن سلب می شود و جلوی تحریک قیمت اوراق گرفته خواهد شد.
نرخ سود وام 70 میلیون تومانی که بدون سپرده گذاری پرداخت خواهد شد، 5/18 درصد تعیین شده است و قرار است طول بازپرداخت آن نیز 10 ساله باشد.
همچنین اقساط این وام نیز حدود یک میلیون تا یک میلیون و 100 هزار تومان خواهد بود.

منبع خبر : ایران فایل

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File