کدام متراژ بیشترین سقوط در فروش را تجربه کرد؟

درجه افت فروش آپارتمان های مسکونی به لحاظ " میزان مساحت " در شهر تهران، از بیشترین سقوط معاملاتی در گروه واحدهای مسکونی نوساز نسبت به سایر گروه های سنی املاک مسکونی خبر می دهد

0 نظر
به گزارش ایران فایل ، در تهران، طی یک ماه منتهی به ابتدای مهرماه امسال، معدل کل معاملات فروش مسکن ١٥/٥ درصد نسبت به مدت مشابه سال ٩٣  کاهش پیدا کرد اما در همین مدت، فروش واحدهای نوساز ١٧/٢ درصد کاهش یافت که این میزان تغییر حجم معاملاتی نسبت به واحدهای مسکونی بالای ٥ سال ساخت، بیشترین افت بوده است.
در بازار معاملات مسکن، منظور از واحد نوساز، آپارتمان کمتر از ٥ سال ساخت است.
در شهریور امسال، ١٢ هزار و ٨٨٤ واحد مسکونی در شهر تهران خرید و فروش شد که ٥٠ درصد آن سهم نوسازها بوده است اما به رغم آنکه نوسازها همواره بیشترین سهم از کل معاملات مسکن را در اختیار دارند، به لحاظ نوسان حجم فروش ، طی یکی دو ماه اخیر، با بیشترین کاهش روبرو شده اند.
این اتفاق یک معنای ناگفته دارد و کاملا با رفتار ماه های آینده قیمت مسکن، در ارتباط است!
بررسی ها در این باره بیانگر این موضوع است که سازنده ها و بساز و بفروش ها به عنوان فروشنده های واحدهای مسکونی با این تصور که قیمت مسکن در آینده نزدیک افزایش پیدا می کند، در یکی دو ماه اخیر دست از فروش کشیده اند و از عرضه نوسازها به بازار خرید آپارتمان منصرف شده اند ؛ همین رفتار باعث شده حجم معاملات نوسازهای زیر ٥ سال ساخت، نسبت سایر رده های سنی آپارتمان، با بیشترین افت معاملاتی مواجه شود.
به عبارت دیگر، بیشترین رکود معاملاتی در بازار نوسازها ناشی از عدم تمایل به خرید آنها از سمت تقاضا نیست بلکه متاثر از دست نگه داشتن سمت عرضه است.
در حال حاضر واحدهای مسکونی ٦ تا ١٥ سال ساخت، وضعیت به نسبت بهتری در معاملات دارند و ٣١ درصد کل خرید و فروش آپارتمان در شهر تهران را به خود اختصاص داده اند.
تغییر و تحولات بازار مسکن شهر تهران طبق آخرین گزارش رسمی بانک مرکزی که از آمارهای خام سامانه ثبت معاملات املاک و مستغلات کشور برداشت شده است، نشان می دهد: در شهریور امسال متوسط قیمت خرید و فروش یک متر مربع زیر بنای واحد مسکونی معامله شده از طریق بنگاه های املاک شهر تهران 3 میلیون و 910 هزار تومان (1/39 میلیون ریال) بود که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 5/1 درصد افزایش و 2 درصد کاهش پیدا کرده است.
در ماه مورد گزارش تعداد معاملات آپارتمان های مسکونی شهر تهران به 9 / 12 هزار واحد مسکونی رسیدکه نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 6 / 1 و 5 / 15 درصد کاهش نشان می دهد.
در شهریورماه سال 1394 از میان مناطق 22 گانه شهرداری تهران، بیشترین متوسط قیمت یک متر مربع زیربنای مسکونی معامله شده معادل 6 / 77 میلیون ریال به منطقه 3 و کمترین آن با 9 / 20 میلیون ریال به منطقه 18 تعلق داشته است.
این گزارش که صرفا مربوط به معاملات مسکن شهر تهران و نه سایر شهرهاست، از ادامه رکود تا ابتدای نیمه دوم امسال خبر می دهد.

منبع خبر : ایران فایل

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File