اتمام مسكن مهر تا پايان سال آينده

مدیر عامل سازمان ملی زمین و مسکن از تکمیل و واگذاری تمامی واحدهای مسکن مهر تا پایان سال آینده خبر داد

0 نظر
سید محمد پژمان با بیان اینکه ارائه تسهیلات ارزان قیمت و آماده سازی زیرساخت های مسکن مهر به عهده دولت بود، گفت: این اقدامات تاکنون به شیوه مناسبی انجام شده است.

وی با اشاره به ایکه برخی نواقص اجرای این طرح نیز به سازندگان گوشزد شده و در حال پیگیری است، اظهار داشت: هم اکنون تعداد زیادی مسکن مهر در برخی نقاط کشور مانند چهارمحال وبختیاری ساخته شده که فاقد متقاضی است و مجریان و صاحبان برخی واحدهای درحال ساخت نیز انگیزه ای برای اتمام کار ندارند.

مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، تصریح کرد: در اجرای طرح های طرح مسکن مهر، دولت در برخی استان ها با مازاد عرضه بر تقاضا مواجه است. معاون وزیر راه و شهرسازی در زمینه تامین مسکن اقشار کم درآمدی که از هرگونه تسهیلاتی بی بهره اند هم گفت: بهتر است، ابتدا وضع مسکن مهر در کشور مشخص شود و به نقطه مطلوب برسد تا بتوان به وضع دیگر اقشار بی مسکن رسیدگی و برای آنان برنامه ریزی کرد.

منبع خبر : خبرگزاری مهر

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File