درخواست لحاظ رکود اقتصادی در مالیات بنگاه‌های املاک

رییس اتحادیه کشوری مشاوران‌املاک خواستار توجه دولت به شرایط کسب‌وکار سال91 و لحاظ کردن آسیب‌های ناشی از این شرایط در میزان مالیات دریافتی از بنگاه‌های املاک شد

0 نظر

مصطفی قلی خسروی اعلام کرد: اتحادیه املاک نامه‌ای از مجمع امور صنفی توزیعی و خدماتی استان تهران دریافت کرده که متن آن نشان می‌دهد بین این مجمع و سازمان امور مالیاتی هیچ توافقی در زمینه مالیات عملکرد مشاغل سال91 صورت نگرفته است و در نتیجه اطلاعیه‌های صادره از سازمان امور مالیاتی مبنی بر توافق صورت گرفته با تشکل‌های صنفی زیر مجموعه اصناف در ارتباط با مالیات مشاغل سال 1391 بدون هماهنگی با مجامع امور صنفی صورت گرفته است.
 در نتیجه اطلاعیه‌های ارسالی سازمان امور مالیاتی به مودیان مورد تایید مجمع امور صنفی اصناف توزیعی و خدماتی استان تهران و به تبع آن اتحادیه صنف مشاوران املاک تهران نیست.
رییس اتحادیه املاک همچنین تصریح کرد: با توجه به مسائل و مشکلات اقتصادی که منجر به رکود در فضای کسب و کار اصناف شده است، مودیان باید با توجه به عملکرد و درآمد سالانه خود نسبت به تکمیل و ارائه اظهار نامه مربوطه در موعد مقرر اقدام کنند.


منبع خبر : دنیای اقتصاد

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File