چگونگی مجوز ساخت و تراکم در شمال تهران

در این طرح همه خانه‌ها تثبیت می‌شوند و اجازه تراکم‌ بالاتر به آنها داده خواهد شد، همچنین در جنوب شهر تراکم‌هایی که مجاز هستند و در گذشته می‌توانستند یک پیلوت و دو طبقه در یک زمین 150 متری بسازند، در طرح تفصیلی جدید بر روی یک پیلوت، حق ساخت سه طبقه را دارند

0 نظر

علی نیکزاد در خصوص طرح تفصیلی مسکن و تاثیر آن بر بازار مسکن، اظهار داشت: در این طرح همه خانه‌ها تثبیت می‌شوند و اجازه تراکم‌ بالاتر به آنها داده خواهد شد، همچنین در جنوب شهر تراکم‌هایی که مجاز هستند و در گذشته می‌توانستند یک پیلوت و دو طبقه در یک زمین 150 متری بسازند، در طرح تفصیلی جدید بر روی یک پیلوت، حق ساخت سه طبقه را دارند.
 
وزیر راه و شهرسازی افزود: در گذشته زمین‌های 50 متری باید تخریب می‌شد یا شهرداری می‌خرید و تخریب می‌کرد، در صورتی که الان اجازه دادیم که 80 درصد یک زمین 50 متری یعنی 40 متر به عنوانی که طرف بتواند آنجا زندگی کند، امکان تملک به وی داده می‌شود.
 
وی ادامه داد: هیچ ارگان و نهادی اجازه ندارد حقوق افراد را از بین ببرد. وقتی یک خانه با کاربری مسکونی وجود داشته باشد، امکان ندارد که در طرح جامع و تفصیلی آن را به فضای سبز تبدیل کنند. 
 
نیکزاد با تاکید بر اینکه در طرح تفصیلی به ساخت و ساز شهر تهران نظم داده شده است، بیان کرد: در طرح جدید تراکم اضافه شده و به بافت‌های فرسوده به صورت تشویقی مجوز ساخت یک تا دو طبقه بیشتر داده شده است. 
 
وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: با تصمیم گرفته ‌شده و همکاری شورای شهر و شهرداری‌ها و اعضای شورای عالی معماری و شهرسازی، مجوز ساخت یک مورد تعیین‌تکلیف‌شده شرعی است و هیچ‌کس ضرر نمی‌کند؛ یعنی کسانی که قبلاً می‌توانستند دو طبقه بسازند، هم‌ اکنون می‌توانند سه طبقه هم بسازند.  

چگونگی مجوز ساخت و تراکم در شمال تهران 
 
وی درباره مجوز ساخت و تراکم در شمال شهر تهران، اظهار داشت: در شمال شهر تهران تراکم 120 بود که ما به حدود 180 افزایش دادیم. در گذشته در توده شمال شهر تهران 2 طبقه ساخته می‌شد، اما الان به 3 طبقه افزایش یافته است، اما اتفاقی که افتاده است، هم‌اکنون دیگر کمیسیون ماده 5 به طور مداوم تغییر کاربری نمی‌دهد و در کوچه‌های 6 و 8 متری ساختمان‌های بلند نمی‌سازند. 
 
نیکزاد افزود: اعضای شورای عالی معماری شهرسازی همان اعضای کمیسیون ماده 5 شهرداری تهران هستند، به غیر از شهردار و شورای شهر؛ چون در شورای عالی معماری و شهرسازی با هماهنگی شهرداری طرح تفصیلی تصویب و ابلاغ شده و قابلیت اجرایی دارد دیگر موارد این چنینی تغییر کاربری به کمیسیون ماده 5 هم اگر ارجاع شود، مقرر شد با تفاهم شهرداری و دولت این تغییرات را انجام ندهیم؛ یعنی در کوچه‌های 6 متری شمال شهر ساختمان‌های 10 طبقه ساخته نمی شود.


منبع خبر : همشهری

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File