کاهش 17درصدی عوارض ساخت با هدف کاهش قیمت مسکن

نصرت‌ا... کاشانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در خصوص راهکارهای ارائه شده از سوی شهرداری تهران برای کاهش قیمت مسکن، گفت: برای اینکه قیمت مسکن را کاهش دهیم، عوارض راه‌پله‌ها را از زیر بنا کم کرده‌ایم و حدود 17درصد از عوارض ساخت و ساز را نیز دریافت نمی‌کنیم

0 نظر

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در پاسخ به این پرسش که با این راهکارها قیمت مسکن کاهش می‌یابد، افزود: بله. ما به دنبال کاهش قیمت مسکن هستیم و یکی از راه‌هایی که می‌توانستیم برای این کار در نظر گرفته و آن را اجرایی کنیم، کسر راه پله‌ها از زیر بنا بوده است.
کاشانی اظهار داشت: این امر تاثیر خود را بر روی کاهش قیمت مسکن می‌گذارد. وی با اشاره به اینکه عوارض ساخت‌وساز را افزایش نداده‌ایم و همچنان بر مبنای سال‌ گذشته عوارض دریافت می‌کنیم، گفت: همچنین مقداری نیز پیچ و خم‌های پرداخت عوارض را باید کم کنیم تا کارهای مردم راحت‌تر انجام شود.
به اعتقاد معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، عواملی همچون تورم و نقدینگی نیز بر روی بالا رفتن قیمت مسکن تاثیر گذار است.
کاشانی در پاسخ به این پرسش که عده‌ای اعتقاد دارند که شهرداری باعث بالا رفتن قیمت مسکن شده است، گفت: ما حاضریم مناظره کنیم. ما در شهرداری تهران در جهت کاهش قیمت گام برداشته‌ایم.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران افزود: کمک‌های دیگری همانند بالا بردن تولید و افزایش عرضه برای کاهش قیمت مسکن خواهیم کرد.


منبع خبر : دنیای اقتصاد

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File