واگذاری مسکن مهر در تهران تا پایان سال آینده

مدیرعامل مسکن مهر شهر تهران گفت: تهرانی‌ها تا پایان سال آینده صاحب مسکن شوند

0 نظر
علی حافظی بشردوست مدیرعامل مسکن مهر شهر تهران امروز در یک نشست خبری، گفت: تهران به عنوان آخرین شهری که مسکن مهر در آن در حال اجرا شدن است به علت حجم بالای تقاضا، نسبت به شهرهای دیگر عقب است.
وی افزود: متقاضیان در 195 تعاونی ساماندهی شده‌اند که از این تعداد نصف آنها به مسکن و شهرسازی معرفی شده و در شهرهای پرند، هشتگرد، پاکدشت و ورامین تفاهم‌نامه امضاء شده که عمده آن در پرند است.
حافظی اظهار داشت: در این زمینه 53 تعاونی در شهر تهران، 9 تعاونی در هشتگرد و به طور کلی 97 تعاونی در استان تهران مشغول به فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه ظرفیت پرند 26 هزار نفر متقاضی و در هشتگرد 4 هزار و 500 است، ادامه داد: در پرند در اواخر بهمن‌ماه سال گذشته حدود 800 هکتار زمین تحویل 4 اتحادیه مهر تهران، فرهنگیان تهران، اسلامشهر و وزارت دفاع شده است، که مراحل انتهایی طراحی را طی می‌کند و پس از اتمام طرح آماده‌سازی، در تابستان زمین واگذار خواهد شد.
حافظی تصریح کرد: ثبت‌نام مسکن مهر در تهران از بهمن 86 شروع شد و تا به حال باید کارهای اجرایی شروع می‌شد ولی هنوز فعالیت اجرایی صورت نگرفته است و تعدادی از اعضای تعاونی‌ها به دلیل عدم شروع کار و تعداد زیادی هم به دلیل عدم توانایی مالی انصراف داده‌اند.
مدیرعامل مسکن مهر شهر تهران افزود: یک میلیون تومان از متقاضیان گرفته شده است و یک میلیون تومان هم دولت خواهد داد که برای آماده‌سازی زمین‌ها است.
وی اظهار داشت: اتحادیه انتظار دارد هزینه و زمان تحویل مسکن کاهش یابد و شرکت‌های خارجی برای ساخت مسکن باید دو فاکتور بالا را داشته باشند و احتمال دارد شرکت‌های خارجی به این کار وارد شوند که هزینه و زمان ساخت کاهش می‌یابد.
حافظی بیان داشت: در تهران پرداخت وام‌های یک میلیونی در پرند و هشتگرد در بخش کارمندی و کارگری شروع شده است و مسکن مهر آزاد حدود 6 ماه عقب‌تر است.
وی با اشاره به قیمت پیشنهادی پارسال انبوه‌سازان، بیان داشت: انبوه‌سازان قیمت متری 600 هزار تومان را پیشنهاد داده بودند ولی اکنون برآوردها متری 350 هزار تومان است.
حافظی تصریح کرد: در بحث نوآوری باید به سراغ کشورهایی مثل ژاپن و مالزی رفت ولی در مورد ساخت مسکن، چینی‌ها قیمت‌های پائین‌تری ارائه داده‌اند که حدود یک‌سوم قیمت انبوه‌سازان است.
مدیرعامل مسکن مهر شهر تهران ادامه داد: با توجه به تورم الان زمان خوبی برای ساخت مسکن است و در صورت گران شدن مصالح اتحادیه برنامه‌هایی برای ساخت مسکن دارد.
وی بیان داشت: دیدگاه مسئولان در زمینه اجرایی خوب است ولی در اجرا دچار مشکل ‌شده و این به دلیل مدیریت سلیقه‌ای است.
حافظی در خصوص واگذاری مسکن مهر گفت: در بعضی از شهرستان‌ها کار در حال تحویل است و اگر مردم خودشان وارد کار شوند کار سریع‌تر و با هزینه کمتر آماده می‌شود و در صورت اجرایی شدن کار در تهران، امکان واگذاری واحد‌ها تا پایان سال آینده وجود خواهد داشت.
مدیرعامل مسکن مهر شهر تهران بیان داشت: در سال جاری زمین‌ها در پرند، هشتگرد، پاکدشت، ورامین، اسلامشهر و شهرری در حال آماده‌سازی است.
حافظی افزود: تعاونی‌های کارمندی و کارگری در پرند و هشتگرد کار ساخت و ساز را پس از آماده‌سازی زمین شروع می‌کنند و در تعاونی مسکن مهر آزاد از تابستان کار اجرایی شروع می‌شود.
حافظی گفت: مسکن مهر در تهران تا به حال 25 درصد انصراف و در مرحله دوم برای واریز مبلغ دیگر باز هم احساس می‌شود که عده‌ای باز هم انصراف دهند که به خاطر مدیریت خود تعاونی‌هاست و ربطی به مسکن مهر ندارد.
وی ادامه داد: 195 تعاونی مسکن مهر آزاد تحت پوشش در تهران است که کمتر از نصف آنها برای دریافت زمین و عقد قرارداد به سازمان مسکن و شهرسازی معرفی شده‌اند.
حافظی افزود: تعداد تعاونی‌های مسکن کارگری و کارمندی در شهر جدید پرند را 270 تعاونی و تعاونی‌های مسکن مهر در شهرجدید هشتگرد را 9 تعاونی ذکر کرد.
مدیرعامل مسکن مهر شهر تهران افزود: ثبت‌نام هنوز وجود دارد و باید سری‌های قبلی را سازماندهی کرد و بعد ثبت‌نام‌های جدید را جایگزینی ریزش‌ها کرد.
حافظی ادامه داد: بیشتر متقاضیان در پرند است که بیشتر ریزش‌ها را هم داراست و در پرند 73 هزار متقاضی از کل استان تهران وجود دارد.
مدیرعامل مسکن مهر شهر تهران در خصوص چشم‌انداز مسکن مهر گفت: این کار یکی از کارهای خوب بعد از انقلاب بوده است و هر کاری که شروع می‌شود نواقصی دارد و با گذشت زمان هم مسئولین نواقص را می‌پذیرند و هم مردم خودشان را با شرایط وفق می‌دهند.

منبع خبر : خبرگزاری فارس

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.

تمامی كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعاليت‌های اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوری اسلامی ايران است
برداشت هر نوع اطلاعات آماری، اقتصادی و خبری از سایت ایران فایل به منظور چاپ و انتشار در رسانه های خبری دیداری و نوشتاری، صرفا با ذکر منبع مجاز بوده و بلا مانع است در غیر این صورت کپی غیر مجاز مطالب، بخصوص فایل های فروش و اجاره ملک پیگرد حقوقی خواهد داشت
 Copyright 2015 All rights reserved, Iran File - Powered by Iran File