هشدار معاون شهردار به ساختمان‌های نما شیشه‌ای

درصورتی که در محله‌ای از شهر تهران ساختمان در حال احداثی مشاهده شود که در بیش از 40 درصد از سطح آن شیشه به کار رفته باشد، مسوولیت آن متوجه شهردار و معاون شهرسازی آن منطقه خواهد بود

0 نظر
هیربد معصومی گفت‌: همه ساختمان‌هایی که مجوز ساخت آنها از سال 88 به بعد صادر شده، مشمول این مقررات هستند.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران همچنین با اشاره به اینکه تایید نمای ساختمان‌های بالای 20 هزار متر توسط شهرداری برای صدور پروانه ساخت لازم‌الاجرا است، از تشکیل کمیته طراحی و نمای شهری خبر داد و گفت: نظارت بر طراحی و نمای شهری ساختمان از جمله مسوولیت‌های وزارت راه‌و‌شهرسازی است که در این رابطه یکسری کارها نیز انجام شده است.
وی افزود: اما متاسفانه اقدامات این وزارتخانه منجر به اجرای دستورالعمل‌های جدی در این زمینه نشده به همین دلیل معاونت شهرسازی‌و‌معماری شهرداری تهران کمیته‌ای را با نام «کمیته طراحی و نمای شهری» متشکل از استادان برجسته دانشگاه‌ها تشکیل داده است.
معصومی اظهار کرد: البته این کمیته تنها بر نمای ظاهری ساختمان‌ها نظارت دارد و در واقع به معماری داخل، کاری ندارد، اما نقشه نمای این ساختمان‌ها باید به تایید کمیته طراحی برسد و در واقع صدور پروانه‌های ساخت‌وساز از سال 1388 منوط به تایید این نقشه شده است.
معصومی در خصوص ساختمان‌هایی که در برخی از مناطق پایتخت بدون رعایت تاییدیه این کمیته و با نمای تمام شیشه‌ای ساخته می‌شوند به «دنیای‌اقتصاد» گفت: قطعا این ساختمان‌ها تا پیش از سال 88 ساخته شده اند وگرنه براساس مصوبه شورای عالی شهرسازی استفاده بیش از 40 درصد شیشه در نمای ساختمان تخلف محسوب می‌شود. او در عین حال به بررسی نماها در طرح تفصیلی تهران اشاره کرد و گفت: به موضوع نماهای شهری در طرح تفصیلی به جد پرداخته شده، اما در کنار آن باید فرهنگ‌سازی انجام داد و این موضوع مقوله‌ای نیست که بتوان با زور و اجبار به مردم شهر تحمیل کرد.
معاون شهرسازی شهرداری همچنین از تنظیم لایحه‌ای در طرح‌تفصیلی برای تشویق شهروندان در استفاده از معماری اسلامی-ایرانی در نمای خانه‌ها خبر داد.

منبع خبر : دنیای اقتصاد

نظر شما

پست الکترونیکی شما نمایش داده نمی شود. همه فیلد ها اجباری می باشد.